Materiaalkeuze bij keukenrenovatie

geplaatst in: Woon | 0

Als we van plan zijn om de keuken totaal te veranderen, maar een beperkt budget hebben, kunnen de volgende dingen worden overwogen. Eerst moeten we het juiste materiaal kiezen. Zoals we weten, is de keuken een natte ruimte. Daarom moeten we kiezen voor waterbestendige materialen. Misschien komt het bij ons op om muurverf te gebruiken die water- en oliebestendig is, maar muurverf laat gemakkelijk los en vervaagt gemakkelijk. We willen zeker dat onze muren de komende jaren goed blijven. Sommige mensen denken dat het gebruik van keramiek op de muren om vlekken of olie gemakkelijker te verwijderen, maar het gebruik van keramiek op de muren is meer geschikt voor gebruik in de badkamer omdat het een koude indruk op onze keuken zal maken.

 

Welk materiaal is geschikt voor gebruik in de keuken?

Tegenwoordig gebruiken mensen geen felle kleuren meer op de muren van hun kamer, vooral niet in de keuken. Tegenwoordig geven mensen de voorkeur aan natuurlijke kleuren, zoals betonkleuren en steenkleuren zoals bruin of zilver. Wat tegenwoordig veel wordt gebruikt, is het coaten van onze muren met beton ciré van Betonstunter. Zoals de naam al doet vermoeden, is beton ciré de nieuwste technologie die beton sterkte geeft aan de muren van onze kamers. Het sterke en waterdichte karakter is de beste keuze die we kunnen toepassen op muren, meubels en keukendaken.

 

Zijn beton ciré en de toepassing ervan duur?

We maken ons misschien zorgen over het budget dat moet worden uitgegeven om deze nieuwste technologie te gebruiken. Natuurlijk wordt gevreesd dat het gebruik van dit materiaal het in het begin vastgestelde budget zou verstoren. We hoeven ons geen zorgen te maken, willen we een goed en duurzaam materiaal krijgen maar toch zuinig, dan is het gebruik van beton ciré de beste keuze. Na vergelijking met andere materialen mogen we natuurlijk niet vergeten rekening te houden met de afschrijvingen door het gebruik van deze materialen. In tegenstelling tot verf die alleen op het dak en de muren van de keuken kan worden gebruikt, kan beton ciré ook worden aangebracht op keukentafels, andere keukenmeubels en zelfs spoelbakken.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/

Reacties zijn gesloten.